Idag ville jag diskutera några av de frågor som en utövare av örtmedicin kan behöva ta itu med när de ordinerar en växtbaserade läkemedel för din vila. Den första frågan som jag skulle vilja ta upp är det faktum att det är verkligen inte så ovanligt för ett piller att komma med en aktiv ingrediens som är nästan helt annorlunda än den typ av ingredienser som faktiskt används i produktionen av tabletter.

Det är också oerhört viktigt att du håller dig borta från växtbaserade behandlingar och kosttillskott som har producerats med hjälp av konstgjorda eller onaturliga metoder eller genom att använda syntetiska eller naturliga produkter. När det gäller din hälsa, din kropp helt enkelt inte är så påverkas av de naturliga produkter som du tar in så mycket som du tror. I allmänhet vill du se till att du inte använder någon typ av naturprodukt som är syntetiskt gjord. När du letar efter återställande örter eller kapslar ört att sätta i kroppen, alltid se till att du tar dem med lite vatten. Detta gäller särskilt om du råkar arbeta med någon av de mer potenta örter eller botaniska piller som används idag. Du behöver verkligen använda vatten med dessa typer av örter eftersom de tenderar att torka ut munnen och göra dig lite förstoppad. Om du ska konsumera örtte, se till att du gör det med måtta. Det finns vissa bevis för att detta te faktiskt kan orsaka dig att bli sjuk, vilket skulle vara ett stort problem för dig att ta itu med på natten.

Prata med en läkare

Om du verkligen har svårt att sova på natten, kan det vara en bra idé att tala med din läkare om ett receptfritt piller som kan hjälpa dig att uppnå den stora natten av vila. Det finns många olika saker som kan orsaka dig att ha svårt att sova. Din fysiska hälsa, din stressnivå, din kost, och även en förändring i dina mediciner kan alla vara bidragande faktorer. Ibland ett piller som kan hjälpa dig att få igenom dagen kommer också att arbeta för att hjälpa dig att förebygga sömnstörningar. Eftersom så många människor kämpar med sin hälsa, är detta något som du kanske vill undersöka också.

Om du upptäcker att du har problem med att få en god natts sömn, så ska du tala med din läkare och se vilken typ av hjälp han eller hon kan ge dig. Du kanske upptäcker att örter eller återställande ört kapslar som du för närvarande tar kan ges till dig tillsammans med vissa mediciner som du redan tar.

Detta är en bra sida halsoateljen.se om hälsa.

Sömnstörningar och behovet av vila